Beleef het in de Sky Lounge

Groepsuitjes Apeldoorn

De leukste groepsuitjes in Apeldoorn

Op zoek naar een onvergetelijk groepsuitje in Apeldoorn? Zoek dan niet verder! Bij De Sky Lounge hebben we alles in huis om jou en je groep een onvergetelijke dag te bezorgen. Houd je van hersenkrakers, teamwork, spanning of juist van veel gezelligheid? Ons diverse aanbod aan activiteiten heeft voor elk wat wils. Van een bruisende pubquiz tot het ontmaskeren van verraders, wij brengen groepen samen voor een dag vol entertainment.

Combineer groepsactiviteiten voor de ultieme ervaring

Wil je niet slechts één, maar een mix van activiteiten doen om jouw groepsuitje nog specialer te maken? Ook dat is mogelijk. Stel je voor: begin de dag met een teambuildingactiviteit om de samenwerking te versterken, gevolgd door een uitdagende escaperoom om de denkvaardigheden van je team te testen. Vervolgens sluit je af met een leuke avond en een bruisende pubquiz om de sfeer naar nieuwe hoogten te tillen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe werkt het?

Het plannen van jouw groepsuitje bij De Sky Lounge in Apeldoorn is eenvoudig. Vraag een offerte aan, vertel ons wat je voorkeuren zijn en laat de rest aan ons over. Wij zorgen voor de perfecte setting, activiteiten en een sfeer die jouw groep nog lang zal heugen.

Wacht niet langer! Boek jouw groepsuitje in Apeldoorn.

Klaar voor een dag vol plezier, lachen en onvergetelijke momenten? Reserveer nu jouw groepsuitje bij De Sky Lounge en ontdek waarom wij dé locatie zijn voor onvergetelijke groepsuitjes in Apeldoorn.

De Bedriegers

 Ontdek de bedrieger aan tafel en onthul geheimen en intriges. Perfect voor een gezellig uitje met vrienden, familie en collega’s. Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

Escape Room

Tijdens dit uitje gaan jullie samen op missie. Maar let op: onze bewakers staan paraat om jullie te pakken te krijgen. Beleef een onvergetelijk avontuur in Apeldoorn!

The Catch

Steel het geld voordat het te laat is! Bewijs je vaardigheden in een spannend spel vol actie, strategie en sensatie. Versla de security en word de beste dief die er is.

Voute Bingo

Doe mee aan de meest foute bingo van Apeldoorn: een knotsgekke en vermakelijke bingo met diverse rondes, meezingers en interactieve opdrachten.

Pubquiz

Leer elkaar écht kennen tijdens een knotsgekke pubquiz. Daag elkaar uit met allerlei vragen en sluit deze activiteit af met een gezellige borrel!

Vergaderen

Heb je een belevenis bij ons geboekt en wil je die combineren met jouw zakelijke bijeenkomst? Kies dan voor onze moderne locatie met een prachtig uitzicht.