De Morfinekluis

vol sensatie, actie en avontuur

Ga op missie in de escaperoom van Apeldoorn

Vanaf € 149,95 per team

Zin in een onvergetelijk uitje vol actie, sensatie en avontuur? Stap dan binnen in ‘De Morfinekluis’, onze spectaculaire escaperoom in Apeldoorn. Jouw missie is duidelijk: breek in, kraak de kluis en steel het kostbare sample met MX10.

Bereid je voor op een sensationele ervaring terwijl je alles op alles zet om de beveiliging te slim af te zijn. Deze escaperoom biedt je een unieke kans om je vaardigheden en intelligentie te testen terwijl je de kunst van het inbreken beheerst. Slimheid, snelheid en strategisch denken zijn de sleutels tot succes.

Raadsels wachten op je om opgelost te worden, aanwijzingen zijn zorgvuldig verborgen, en codes moeten worden gekraakt terwijl je onopvallend een weg baant naar de kluis. Het is jouw tijd om carrière te maken als de ultieme inbreker.

Elke seconde telt, en de bewakers zijn vastberaden om je tegen te houden. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Boek nu onze escaperoom in Apeldoorn en bewijs dat jij de inbreker bent die de ontsnapping van de eeuw kan plannen. Maak je klaar voor een spannende missie met jouw team!

Details

Max. 6 personen per missie

Duur plusminus 90 minuten

Locatie Apeldoorn

%

Ontsnappingspercentage

%

Spanning

%

Fysieke inspanning

%

Samenwerken