Jouw zakelijke bijeenkomst, een succes

 vergaderlocatie

in apeldoorn

 

Vergaderruimte
De Sky Lounge

Vanaf 4 – 18 personen
(meer op aanvraag)

Heb je een belevenis bij ons geboekt en wil je die combineren met jouw zakelijke bijeenkomst? Kies dan voor onze moderne vergaderlocatie met een prachtig uitzicht op het Zwitsal Terrein. Bij aankomst verwelkomen we je met een heerlijk kopje koffie of thee.

De Sky Lounge is dé ideale plek voor een professionele vergadering in Apeldoorn. Onze ruimte biedt plaats aan 4 tot 18 personen (en zelfs meer op aanvraag) en is voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals een geavanceerde beamer, krachtige geluidsinstallatie, luxe koffiemachine, sanitaire voorzieningen, een gezellige bar en een ruime selectie verfrissende dranken.

Met een prachtige uitzicht op het Zwitsal Terrein zal de inspiratie vanzelf gaan stromen. Boek vandaag nog onze ruimte en geef jouw vergadering de professionele touch die het verdient.

Let op! Onze vergaderlocatie is alleen te boeken i.c.m. één van onze belevenissen.

Veelgestelde vragen

Wat is De Sky Lounge

De Sky Lounge is een unieke vergaderruimte in Apeldoorn. Het heeft moderne faciliteiten en biedt een mooi uitzicht op het Zwitsal Terrein. De locatie is geschikt voor bijeenkomsten van maximaal 12 personen en biedt faciliteiten zoals een beamer, geluidsinstallatie, luxe koffiemachine, bar en gekoelde frisdranken.

Moet ik ook een belevenis boeken?

Ja, de Sky Lounge vergaderruimte is uitsluitend te boeken als je ook één van onze belevenissen gaat doen.

Schenken jullie ook alcoholische dranken?

Nee, wij schenken geen alcholische dranken!

Vergaderen in Apeldoorn: de ideale keuze voor jouw bijeenkomst

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte plek voor vergaderen in Apeldoorn, biedt de Sky Lounge alles wat je nodig hebt. Onze moderne vergaderruimte combineert een prachtig uitzicht op het Zwitsal Terrein met alle benodigde faciliteiten voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst.

Van geavanceerde technologieën zoals beamers en geluidsinstallaties tot een luxe koffiemachine en een gezellige bar, de Sky Lounge heeft alles in huis om jouw vergadering soepel en professioneel te laten verlopen.  Bovendien bieden wij de mogelijkheid om de vergadering te combineren met een leuke belevenis.  En na afloop is het tijd voor een gezellig drankje in onze bar.

Waarom vergaderen in Apeldoorn?

Apeldoorn is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar, wat het een ideale locatie maakt voor zakelijke bijeenkomsten vanuit het hele land. De rustige, groene omgeving draagt bij aan een productieve sfeer, weg van de drukte van de stad. Combineer jouw vergadering met een van onze unieke belevenissen voor een inspirerende en onvergetelijke ervaring. Ontdek zelf de voordelen van vergaderen in Apeldoorn en boek de Sky Lounge voor jouw volgende zakelijke bijeenkomst.