De meest onvergetelijke belevenissen

Activiteiten
in apeldoorn

Beleef leuke activiteiten in Apeldoorn

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in Apeldoorn? Zoek dan niet verder! De Sky Lounge, gevestigd op het voormalige Zwitsalterrein, biedt een scala aan vermakelijke bezigheden die jouw dag onvergetelijk maken. Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, onze activiteiten in Apeldoorn beloven een belevenis vol avontuur, intrige en onverwachte wendingen.

De Bedriegers

 Ontdek de bedrieger aan tafel en onthul geheimen en intriges. Perfect voor een gezellig uitje met vrienden, familie en collega’s. Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

Escape Room

Tijdens dit uitje gaan jullie samen op missie. Maar let op: onze bewakers staan paraat om jullie te pakken te krijgen. Beleef een onvergetelijk avontuur in Apeldoorn!

The Catch

Steel het geld voordat het te laat is! Bewijs je vaardigheden in een spannend spel vol actie, strategie en sensatie. Versla de security en word de beste dief die er is.

Voute Bingo

Doe mee aan de meest foute bingo van Apeldoorn: een knotsgekke en vermakelijke bingo met diverse rondes, meezingers en interactieve opdrachten.

Pubquiz

Leer elkaar écht kennen tijdens een knotsgekke pubquiz. Daag elkaar uit met allerlei vragen en sluit deze activiteit af met een gezellige borrel!

Vergaderen

Heb je een belevenis bij ons geboekt en wil je die combineren met jouw zakelijke bijeenkomst? Kies dan voor onze moderne locatie met een prachtig uitzicht.

Ook om te vergaderen

Wil je jouw activiteit combineren met een zakelijke bijeenkomst? Kies dan voor de Sky Lounge! Hier geniet je van een prachtig uitzicht op het Zwitsalterrein terwijl je wordt verwelkomd met een heerlijk kopje koffie of thee. Onze moderne vergaderruimte is geschikt voor 4 tot 18 personen en zelfs meer op aanvraag.

Boek een activiteit vol avontuur in Apeldoorn

Waar wacht je nog op? Kies voor een ervaring die je bijblijft en die je met anderen kunt delen. Reserveer nu jouw plek bij de Sky Lounge in Apeldoorn. Onze activiteiten zijn populair en raken snel volgeboekt, dus wees er snel bij. Laat je leiden door je nieuwsgierigheid en durf het avontuur aan te gaan. Wij staan klaar om je te verwelkomen en jou en je gezelschap een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zin in een onvergetelijk avontuur? Dan zien we jou binnenkort bij de Sky Lounge!