Beleef het in de Sky Lounge

Activiteiten
voor volwassenen

De leukste uitjes
voor volwassenen

Weg met die saaie borrels en standaard bioscoopbezoekjes. Onze activiteiten voor volwassenen brengen de avonturier in je naar boven en laten je hart sneller kloppen. Of je nu kiest voor een avond vol spannende complotten met “De Bedriegers” of je adrenaline door je lijf wilt laten gieren bij “The Catch”, wij hebben alles wat je nodig hebt om je volgende uitje onvergetelijk te maken. Kom langs en ervaar het zelf – de Sky Lounge in Apeldoorn wacht op je!

De Bedriegers

 Ontdek de bedrieger aan tafel en onthul geheimen en intriges. Perfect voor een gezellig uitje met vrienden, familie en collega’s. Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

Escape Room

Tijdens dit uitje gaan jullie samen op missie. Maar let op: onze bewakers staan paraat om jullie te pakken te krijgen. Beleef een onvergetelijk avontuur in Apeldoorn!

The Catch

Steel het geld voordat het te laat is! Bewijs je vaardigheden in een spannend spel vol actie, strategie en sensatie. Versla de security en word de beste dief die er is.

Voute Bingo

Doe mee aan de meest foute bingo van Apeldoorn: een knotsgekke en vermakelijke bingo met diverse rondes, meezingers en interactieve opdrachten.

Pubquiz

Leer elkaar écht kennen tijdens een knotsgekke pubquiz. Daag elkaar uit met allerlei vragen en sluit deze activiteit af met een gezellige borrel!

Vergaderen

Heb je een belevenis bij ons geboekt en wil je die combineren met jouw zakelijke bijeenkomst? Kies dan voor onze moderne locatie met een prachtig uitzicht.

Ook om te vergaderen

Wil je jouw activiteit combineren met een zakelijke bijeenkomst? Kies dan voor de Sky Lounge in Apeldoorn! Hier geniet je van een prachtig uitzicht op het Zwitsalterrein terwijl je wordt verwelkomd met een heerlijk kopje koffie of thee. Onze moderne vergaderruimte is geschikt voor 4 tot 18 personen en zelfs meer op aanvraag.

Boek een activiteit voor volwassenen en beleef het zelf!

Onze activiteiten zijn ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar iets meer dan het alledaagse. We bieden een breed scala aan evenementen, van een spannende escaperoom tot interactieve spellen zoals “The Catch” en “De Bedriegers.” Elke activiteit is zorgvuldig samengesteld om je een unieke ervaring te bezorgen die je nergens anders zult vinden.

Leuke activiteiten voor volwassenen

Gelegen op het iconische Zwitsalterrein in Apeldoorn, biedt de Sky Lounge zowel spannende activiteiten als een stijlvolle ambiance. Onze locatie is ideaal voor zowel kleine groepen als grote evenementen, met moderne faciliteiten en een gastvrije sfeer. Of je nu komt voor een intiem uitje of een groot feest, de Sky Lounge is de plek voor een senstationele belevenis.

Onze activiteiten zijn zowel leuk als uitdagend. We dagen je dus uit om je grenzen te verleggen, nieuwe vaardigheden te ontdekken en je te laten meeslepen door het spel. Ons team van professionals zorgt ervoor dat elke activiteit soepel verloopt en voor de best mogelijke belevenis.

Maak herinneringen in de Sky Lounge

De beste herinneringen worden gemaakt wanneer je nieuwe dingen probeert en jezelf uitdaagt. Boek nu je activiteit bij Sky Lounge en ontdek zelf waarom wij dé plek zijn voor leuke uitstapjes met volwassenen. Klik op de onderstaande knop en reserveer jouw avontuur vandaag nog.