De Escape Kist

ga voor een uitdagende missie

Kraak de escape legerkist

Vanaf € 75,00 per kist

McGyver eat your heart out! Bij onze Escape Legerkist draait het allemaal om teamwork en out-of-the-box denken. Want vergis je niet, dit is geen kist voor watjes.

Je hebt maximaal 60 minuten om de code te kraken. De tijd tikt, de druk stijgt en elke seconde telt. Durf jij de uitdaging aan? Speel als één team, of tegen elkaar. Wie weet het snelst de code te kraken?

Onze Escape Legerkist is een avontuurlijk spel waarbij je als team moet samenwerken om de kist te kraken. Sein met vlaggen, luister naar de morse code en leer je kompas kennen. Alles draait om creatief nadenken, samenwerken en verbanden leggen.

Dus trommel je vrienden, familie of collega’s op en ga de uitdaging aan. Durf jij de strijd aan en te bewijzen dat jouw team de beste is? Wie weet ga jij wel naar huis met de overwinning.

Details

Voor particulier en zakelijk

Max. 4 personen per kist

Duur 60 minuten

2 escape kisten aanwezig

Verhuur met gratis bezorging in Apeldoorn

Optioneel

Om jullie dag nog completer te maken hebben wij de mogelijkheid om deze uit te breiden met diverse dranken en hapjes. Indien jullie hier gebruik van wensen te maken kan je dit aangeven bij de offerte aanvraag.

Koffie en thee

Frisdranken

Bittergarnituur

Luxe borrelplank

Let op! Wij schenken geen alcohol!

%

Samenwerken

%

Handelen

%

Tactiek

%

Ondermijnen