Als jij wilt gaan vergaderen

kies voor de perfecte locatie

Jouw zakelijke bijeenkomst een succes

Vanaf 4 personen

Heb je een belevenis bij ons geboekt en wil je die combineren met jouw zakelijke bijeenkomst? Kies dan voor onze moderne locatie met een prachtig uitzicht op het Zwitsal Terrein. Bij aankomst verwelkomen we je met een heerlijk kopje koffie of thee.

De Sky Lounge is dé ideale plek voor een professionele vergaderlocatie in Apeldoorn. Onze ruimte biedt plaats aan 4 tot 18 personen (en zelfs meer op aanvraag) en is voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals een geavanceerde beamer, krachtige geluidsinstallatie, luxe koffiemachine, sanitaire voorzieningen, een gezellige bar en een ruime selectie verfrissende dranken. Met dat prachtige uitzicht op het Zwitsal Terrein zal de inspiratie vanzelf gaan stromen. Boek vandaag nog en geef jouw bedrijf de vergaderervaring die het verdient.

Bovendien bieden wij de mogelijkheid om jouw vergadering te combineren met een spannende missie in onze escape room. Een perfecte manier om de onderlinge communicatie te versterken en de teambuilding te bevorderen. En na afloop kan iedereen genieten van een gezellige borrel in onze bar.

Let op! Onze vergaderlocatie is alleen te boeken in combinatie met één van onze belevenissen.

Veel gestelde vragen

Wat is De Sky Lounge

De Sky Lounge is een unieke vergaderruimte in Apeldoorn. Het heeft moderne faciliteiten en biedt een mooi uitzicht op het Zwitsal Terrein. De locatie is geschikt voor bijeenkomsten van maximaal 12 personen en biedt faciliteiten zoals een beamer, geluidsinstallatie, luxe koffiemachine, bar en gekoelde frisdranken.

Moet ik ook een belevenis boeken?

Ja, de Sky Lounge vergaderruimte is uitsluitend te boeken als je ook één van onze belevenissen gaat doen.

Waarom vergaderen in Apeldoorn?

Apeldoorn heeft een groene en rustige omgeving die zich uitstekend leent voor inspirerende vergaderingen. Omringd door prachtige natuurgebieden zoals de Veluwe, biedt deze stad de mogelijkheid om de vergadering op een unieke manier te combineren met ontspanning in de natuur. Dankzij de centrale ligging is Apeldoorn ook nog eens gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Deze vergaderruimte in Apeldoorn is dus ideaal voor bedrijven uit het hele land.

Schenken jullie ook alcoholische dranken?

Nee, wij schenken geen alcholische dranken!