Beleef de winter bij de Sky Lounge

Leuke winter activiteiten

Beleef het leukste winteruitje in Nederland

Beleef een betoverende winter in Apeldoorn! Gelegen op het bruisende Zwitsalterrein, biedt de Sky Lounge unieke winteractiviteiten die jouw seizoen bijzonder maken. Of je nu op zoek bent naar avontuur, spanning of gewoon een gezellige tijd, bij ons zit je goed. Laat je meevoeren in een wereld van winterse magie, competitie en gezelligheid, en creëer herinneringen die je voor altijd bijblijven.

De Bedriegers

 Ontdek de bedrieger aan tafel en onthul geheimen en intriges. Perfect voor een gezellig uitje met vrienden, familie en collega’s. Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

Escape Room

Tijdens dit uitje gaan jullie samen op missie. Maar let op: onze bewakers staan paraat om jullie te pakken te krijgen. Beleef een onvergetelijk avontuur in Apeldoorn!

The Catch

Steel het geld voordat het te laat is! Bewijs je vaardigheden in een spannend spel vol actie, strategie en sensatie. Versla de security en word de beste dief die er is.

Voute Bingo

Doe mee aan de meest foute bingo van Apeldoorn: een knotsgekke en vermakelijke bingo met diverse rondes, meezingers en interactieve opdrachten.

Pubquiz

Leer elkaar écht kennen tijdens een knotsgekke pubquiz. Daag elkaar uit met allerlei vragen en sluit deze activiteit af met een gezellige borrel!

Vergaderen

Heb je een belevenis bij ons geboekt en wil je die combineren met jouw zakelijke bijeenkomst? Kies dan voor onze moderne locatie met een prachtig uitzicht.

Ook om te vergaderen

Wil je jouw winteractiviteit combineren met een zakelijke bijeenkomst? Kies dan voor de Sky Lounge in Apeldoorn! Hier geniet je van een prachtig uitzicht op het Zwitsalterrein terwijl je wordt verwelkomd met een heerlijk kopje koffie of thee. Onze moderne vergaderruimte is geschikt voor 4 tot 18 personen en zelfs meer op aanvraag.

Boek nu een leuke winteractiviteit

Bij Sky Lounge Apeldoorn staat deze winter in het teken van avontuur en plezier. Of je nu zin hebt om je vaardigheden te testen in een spannende escaperoom of liever geniet van een gezellige kerstbingo, wij hebben het allemaal. Onze activiteiten zijn ontworpen om jou een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden. Laat je meeslepen door onze unieke winteractiviteiten en geniet van de knusse sfeer op het Zwitsalterrein. Boek je uitje vandaag nog en beleef een winter vol uitdaging en gezelligheid!

Beleef de winter in Apeldoorn

Voorafgaand of na je bezoek aan de Sky Lounge kun je de magie van de nabijgelegen bossen van Apeldoorn ontdekken. Stel je voor: een verkwikkende winterwandeling, waarbij de frisse lucht en de serene natuur je zintuigen prikkelen. Hierdoor ervaar je een perfecte balans tussen avontuur en rust. Dit is de ideale manier om je dag af te sluiten en je winteruitje compleet te maken.

Boek een winters uitje bij de Sky Lounge

Onze winteractiviteiten zijn ideaal voor teambuilding, vriendenuitjes, bedrijfsuitjes en familie-evenementen. Wil je meer weten over wat wij te bieden hebben en hoe wij jouw bezoek tot een groot succes kunnen maken? Ons enthousiaste team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte activiteit en zorgt ervoor dat je bezoek van begin tot eind vlekkeloos verloopt.

Wacht dus niet langer en kies voor een winter vol avontuur in de Sky Lounge!