Beleef de herfst in de Sky Lounge

Leuke herfst activiteiten

Herfstactiviteiten bij de Sky Lounge

Beleef een onvergetelijke herfst bij Sky Lounge! Gelegen op het bruisende Zwitsalterrein, biedt de Sky Lounge unieke herfstactiviteiten die jouw najaar bijzonder maken. Of je nu op zoek bent naar avontuur, wat spanning of gewoon een gezellige tijd, bij ons zit je goed. Laat je meevoeren in een wereld van mysterie, competitie en gezelligheid, en creëer herinneringen die je voor altijd bijblijven.

De Bedriegers

 Ontdek de bedrieger aan tafel en onthul geheimen en intriges. Perfect voor een gezellig uitje met vrienden, familie en collega’s. Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

Escape Room

Tijdens dit uitje gaan jullie samen op missie. Maar let op: onze bewakers staan paraat om jullie te pakken te krijgen. Beleef een onvergetelijk avontuur in Apeldoorn!

The Catch

Steel het geld voordat het te laat is! Bewijs je vaardigheden in een spannend spel vol actie, strategie en sensatie. Versla de security en word de beste dief die er is.

Voute Bingo

Doe mee aan de meest foute bingo van Apeldoorn: een knotsgekke en vermakelijke bingo met diverse rondes, meezingers en interactieve opdrachten.

Pubquiz

Leer elkaar écht kennen tijdens een knotsgekke pubquiz. Daag elkaar uit met allerlei vragen en sluit deze activiteit af met een gezellige borrel!

Vergaderen

Heb je een belevenis bij ons geboekt en wil je die combineren met jouw zakelijke bijeenkomst? Kies dan voor onze moderne locatie met een prachtig uitzicht.

Ook om te vergaderen

Wil je jouw herfstactiviteit combineren met een zakelijke bijeenkomst? Kies dan voor de Sky Lounge in Apeldoorn! Hier geniet je van een prachtig uitzicht op het Zwitsalterrein terwijl je wordt verwelkomd met een heerlijk kopje koffie of thee. Onze moderne vergaderruimte is geschikt voor 4 tot 18 personen en zelfs meer op aanvraag.

Boek nu een leuke herfstactiviteit

Bij de Sky Lounge in Apeldoorn staat deze herfst geheel in het teken van avontuur en plezier. Onze gevarieerde activiteiten zijn dan ook ontworpen om elke bezoeker een unieke en gedenkwaardige ervaring te bieden. Van een spannende escaperoom tot een gezellige pubquiz, er is altijd iets wat bij jou past. Plan je herfstuitje vandaag nog en geniet van van een unieke  herfst op het Zwitsalterrein.

Beleef de herfst in Apeldoorn

Voorafgaand of na je bezoek aan de Sky Lounge kun je de betoverende herfstkleuren van de nabijgelegen bossen bewonderen. Stel je voor: een frisse herfstwandeling waarbij de vallende bladeren en de warme herfstkleuren je zintuigen prikkelen. Zo creëer je een perfecte balans tussen avontuur en ontspanning. Dit is de ideale manier om je dag af te sluiten en je herfstuitje compleet te maken.

Boek nu en beleef de herfst bij de Sky Lounge

Onze herfstactiviteiten zijn ideaal voor teambuilding, vriendenuitjes, bedrijfsuitjes en familie-evenementen. Wil je meer weten over wat wij te bieden hebben en hoe wij jouw bezoek tot een groot succes kunnen maken? Ons enthousiaste team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte activiteit en zorgt ervoor dat je bezoek van begin tot eind vlekkeloos verloopt.

Wacht dus niet langer en kies voor een herfst vol avontuur in de Sky Lounge!